Turisme
Turisme
Natur
Natur
Beboelse
Beboelse
Klimaforandringer
Klimaforandringer
Kultur
Kultur
Befolkning
Befolkning
Erhverv
Erhverv
Hverdag & fest
Hverdag & fest
Råstoffer
Råstoffer
Transport
Transport
Religion
Religion
Sundhed
Sundhed
Rigsfællesskab
Rigsfællesskab

Lærerens side

Herunder finder du 130 faglige og debatterende artikler fordelt på 13 temaer. Artiklerne er skrevet af førende fagfolk fra institutioner og virksomheder i Grønland og Danmark. Mange af disse artikler er skrevet specielt til Dagens Grønland, mens andre er relevante artikler hvor der er givet tilladelse til at de måtte gengives her. Alle artiklerne er stillet frit til rådighed for Dagens Grønland og må frit anvendes i undervisningssammenhænge.

Her til højre finder du vejledning til hvordan du kan arbejde med siden, og inspiration til forskellige temaer du kan arbejde med i din undervisning.  

 

Her finder du også en kort teknisk vejledning om de muligheder siden byder på, og løsninger på eventuelle udfordringer der kan opstå ved brug af siden.

Dagensgrønland.dk er en dynamisk portal der udvikler sig over tid. Derfor hører Det Grønlandske Hus i København meget gerne fra dig hvis du finder fejl så vi kan få rettet dem hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive hvis du har ris eller ros eller andre bemærkninger om materialet. Skriv til skole@sumut.dk.

 

Baggrundsartikler