Turisme
Turisme
Natur
Natur
Beboelse
Beboelse
Klimaforandringer
Klimaforandringer
Kultur
Kultur
Befolkning
Befolkning
Erhverv
Erhverv
Hverdag & fest
Hverdag & fest
Råstoffer
Råstoffer
Transport
Transport
Religion
Religion
Sundhed
Sundhed
Rigsfællesskab
Rigsfællesskab

Interview

Hvis du vil præsentere dine resultater på interviewform, kan det være en god idé at have flere personer med. På den måde er det muligt at belyse den samme sag fra flere sider.

Man kan også bruge interviews til at fortælle om sit arbejde ved at interviewe flere af gruppens medlemmer, fx om hvordan de har arbejder, hvad de har fået ud af det osv.

Hvis du har en smartphone kan denne bruges til at optage interviews på. Hvis ikke lyden er for god, skal du have fat i en rigtig diktafon. (Husk der skal være strøm på. Det er surt at løbe tør for strøm midt i det hele).

 

 

 

 

Inden du interviewer en person kan det være en god idé at give vedkommende dine spørgsmål på forhånd. På den måde giver du vedkommende mulighed for at forberede sig.

Det er vigtigt at du selv er meget godt forberedt, du skal have sat dig ind i stoffet og være forberedt på at den du interviewer svarer noget andet end du forventer. Det er derfor vigtigt at lytte godt efter hvad vedkommende svarer, og vær parat med ekstraspørgsmål.

Det kan være en god idé at du selv også speaker noget ind i mellem de forskellige interviews. På den måde kan du binde de forskellige indslag sammen og komme med baggrundsviden til  dem der skal lytte på.